Summer Sampler II Double Regional Race, Time Trials, Road Rally, and Road Course Solo

St. Louis / Southern Illinois SCCA Region September 14-15, 2019 World Wide Technology Racewat at Gateway (GMP) Sanction **19-R-6151** / **19-TT-6235**

EVENT SCHEDULE

Group 1	TT group - Prod A, B, C	Group 5	AS, GTA, GT1, GT2, GT3, Legends, SPO, STO, STU, T1, T2, T3
Group 2	ASR, CF, FA, FB, FC, FE, FM, P1, P2	Group 6	FST, FV, F500, F600, FS, FF
Group 3	TT group – Prod D, E	Croup 7	EP, FP, HP, GTL, T4, STL, B-SPEC, ITA, ITB,
Group 4	SRF, SRF3, SM, SM5	Group 7	ITC, ITE, ITR, ITS, IT7, SPEC944, SPEC E30,SPU

Thursday, September 12, 2019

5:00 PM	Early load-in available. WWTR may charge \$25 for early load-in
---------	---

Friday, September 13, 2019

9:00 AM - 5:00 PM	Gateway Motorsports Park TEST DAY.		
9.00 AIVI - 5.00 PIVI	Not sanctioned by SCCA. Registration available on motorsportreg.com.		
5:00 PM - 8:00 PM	Registration –Located in the Meeting Room		
5:00 PIVI - 8:00 PIVI	Tech Inspection – Located at the North End of Garages		
7:00 PM - 9:00 PM	"Off the Beaten Track" Charity Road Rally		
	(Nacho Bar and Beverages before and after the rally.)		

Saturday, September 14, 2019

7:00 AM - 12:00 PM	Registration –Located in the Meeting Room					
	Tech Inspection – Located at the North End of Garages					
7:15 AM	Worker Meeting – Media Center					
8:00 AM	20-minute Practice, Group 1	1:00 PM	20-minute Timed Session, Group 1			
8:30 AM	20-minute Qualifying, Group 2	1:30 PM	30-minute Race, Group 2			
9:00 AM	20-minute Practice, Group 3	2:10 PM	20-minute Timed Session, Group 3			
9:30 AM	20-minute Qualifying, Group 4	2:40 PM	30 minute Race, Group 4			
10:00 AM	20-minute Qualifying, Group 5	3:20 PM	30 minute Race, Group 5			
10:30 AM	20-minute Qualifying, Group 6	4:00 PM	30 minute Race, Group 6			
11:00 AM	20-minute Qualifying, Group 7	4:40 PM	30 minute Race, Group 7			
11:30 AM	LUNCH					
12:00 PM Charity Drive around (at the discretion of the Chief Steward)						

Saturday Night Dinner / Party – Begins approx. 30 minutes after last checkered flag. Everybody Welcome! Location: North End of the Garage near Tech (Media Center in case of inclement weather.)

Sunday, September 15, 2019

7:00 AM – 12:00 PM	Registration –Located in the Meeting Room				
	Tech Inspection – Located at the North End of Garages				
7:15 AM	Worker Meeting – Media Center				
8:00 AM	20-minute Timed Session, Group 1	11:30 AM	LUNCH		
8:25 AM	15 minute Qualifying, Group 2	12:30 PM	20 minute Timed Session, Group 3		
8:45 AM	20 minute Timed Session, Group 3	12:55 PM	30 minute Race or 25 Laps, Group 4		
9:10 AM	15-minute Qualifying, Group 4	1:30 PM	30 minute Race or 25 Laps, Group 5		
9:30 AM	15-minute Qualifying, Group 5	2:05 PM	30 minute Race or 25 Laps, Group 6		
9:50 AM	15-minute Qualifying, Group 6	2:40 PM	30 minute Race or 25 Laps, Group 7		
10:10 AM	15-minute Qualifying, Group 7	3:30 PM	Road Course Solo Begins		
10:30 AM	20-minute Timed Session, Group 1				
11:00 AM	30 minute Race or 25 Laps, Group 2	Thanks for racing with us! Safe Travels!			

NOTES: (1) The times indicated are specific start times. Sessions will not start before these times, but might start after the stated times.

⁽²⁾ The event will be run counterclockwise. This is the traditional direction of travel on the track