

Saturday – September 16th, 2017 – Rotation 1

7:00am – 1:00pm 7:30am – 12:30pm 8:00am – 8:30am	6 hrs. 5 hrs. 30 mins.	Registration open Technical Inspection Volunteers meeting – near registration
8:00am - 8:30am 8:40am - 9:30am	30 mins. 50 mins.	Novice Track Tour/Orientation Mandatory Novice Meeting
9:00am - 9:15am 9:25am - 9:40am 9:50am - 10:05am 10:15am - 10:25am 10:30am - 10:45am 10:55am - 11:10am 11:20am - 11:35am	15 mins. 15 mins. 15 mins. 10 mins. 15 mins. 15 mins.	Group 1 – Qualifying, Saturday Race Group 2 – Qualifying, Saturday Race Group 3 – Qualifying, Saturday Race Track Crossing Group 4 – Qualifying, Saturday Race Group 5 – Qualifying, Saturday Race Group 6 – Qualifying, Saturday Race
11:40am - 12:40pm 11:50am - 12:10pm	1 hr 20 mins.	Lunch and Track Crossing Mandatory Drivers Meeting – In front of
12:50pm - 1:20pm 1:30pm - 2:00pm 2:10pm - 2:40pm 2:45pm - 2:55pm 3:00pm - 3:30pm 4:00pm - 5:30pm 3:40pm - 4:10pm 4:20pm - 4:50pm 5:00pm	30 mins. 30 mins. 30 mins. 10 mins. 30 mins. 1.5 hrs. 30 mins. 30 mins.	Group 1 – Championship Race Group 2 – Championship Race Group 3 – Championship Race Track Crossing Group 4 – Championship Race Registration open Group 5 – Championship Race Group 6 – Championship Race Novice Post-Race Meeting

of registrat

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G-H-I Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC, FBX, SRX

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod

Group 6 = FV, FL, FLX, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

Group 7 = Novice Closed Wheel

The "5-minute warning" on pre-grid will be given at approximately 9 minutes before the start of the ra



Sunday – September 17th, 2017 – Rotation 2

7:00am - 10:00am 7:30am - 10:00am	3 hrs. 2.5 hrs.	Registration open Technical Inspection
8:00am – 8:30am	30 mins.	Volunteers meeting – near registration
9:00am - 9:20am 9:30am - 9:50am 10:00am - 10:20am 10:30am - 10:40am 10:45am - 11:05am 11:15am - 11:35am 11:45am - 12:05am	20 mins. 20 mins. 20 mins. 10 min. 20 mins. 20 mins. 20 mins.	Group 2 – Qualifying, Sunday Race Group 3 – Qualifying, Sunday Race Group 4 – Qualifying, Sunday Race Track Crossing Group 5 – Qualifying, Sunday Race Group 6 – Qualifying, Sunday Race Group 1 – Qualifying, Sunday Race
12:10pm - 1:10pm	1 hr.	Lunch and Track Crossing
1:15pm - 1:45pm 1:55pm - 2:25pm 2:35pm - 3:05pm 3:10pm - 3:20pm 3:25pm - 3:55pm 4:05pm - 4:35pm 4:45pm - 5:15pm	30 mins. 30 mins. 30 mins. 10 min. 30 mins. 30 mins.	Group 2 – Championship Race Group 3 – Championship Race Group 4 – Championship Race Track Crossing Group 5 – Championship Race Group 6 – Championship Race Group 1 – Championship Race

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G-H-I Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC, FBX, SRX

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod

Group 6 = FV, FL, FLX, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

Group 7 = Novice Closed Wheel

The "5-minute warning" on pre-grid will be given at approximately 9 minutes before the start of the re