

The BERT Sprints SCCA Majors Presented by Lane Automotive

South Bend and Detroit Regions May 16-17, 2020 GingerMan Raceway Sanction #20-M-8336



Tentative Schedule of Activities*

Saturday-Sunday Race Groups

Group 1	T2,T3,T4,STL,STU
Group 2	FV,FF,F500
Group 3	SM
Group 4	EP,FP,HP,GTL,B-Spec
Group 5	SRF3
Group 6	GT1,GT2,GT3,GTX,T1,AS,PX
Group 7	FA,FC,FE2,FX,P1,P2

^{*}PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little, or no notice. Please pay attention to the PA.

Friday, May 15, 2020

3:30 PM – 9:00 PM	Registration (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)		
3:30 PM - 9:30 PM	Tech Inspection/Express Tech – located in the Pavilion at the north end of the main paddock. If		
	Annual Tech is needed; you MUST contact Rod Markowicz for a reservation at		
	<u>rodionjm@yahoo.com</u> . Annual Tech Inspection will take place at the base of the tower.		

Friday "early bird" free practice for those that register by May 9, 2020. Run by GingerMan Staff.

6:00-6:25 pm	T2,T3,T4,STL,STU
6:30-6:55 pm	FV,FF,F500
7:00-7:25 pm	EP,FP,HP,GTL,B-Spec, SM
7:30-7:55 pm	SRF3
8:00-8:25 pm	GT1,GT2,GT3,GTX,T1,AS,PX
8:30-8:55 pm	FA,FC,FE2,FX,P1,P2

Friday Night Socials: FE,FE2,SRF at Alliance Autosport Paddock-Tentative
AS,T1-T4, B-Spec at Capaldi Racing Paddock-Tentative

EP,FP,HP at Ron Olsen's Paddock

Saturday, May 16, 2020

	-		
6:30 AM-1:00 PM	Registration	11:30-12:10 PM	Group 2-22 Lap or 40 min. Race 1
7:00 AM-1:00 PM	Tech Inspection at Base of Tower	12:10-1:10 PM	Lunch
8:00-8:30 AM	Group 1-2 Seamless Qualifying	1:10-1:50 PM	Group 3-22 Lap or 40 min. Race 1
8:45-9:15 AM Group 3-4 Seamless Qualifying		2:00-2:40 PM	Group 4-22 Lap or 40 min. Race 1
9:30-10:00 AM Group 5-6 Seamless Qualifying		2:50-3:30 PM	Group 5-22 Lap or 40 min. Race 1
10:15-10:30 AM	Group 7 Qualifying	3:40-4:20 PM	Group 6-22 Lap or 40 min. Race 1
10:40-11:20 AM	Group 1-22 Lap or 40 min. Race 1	4:30-5:10 PM	Group 7-22 Lap or 40 min. Race 1
		5:15 PM	Dinner for volunteers and racers that
			have purchased dinner tickets

^{*}Seamless Qualifying-each group will get 15-minutes of qualifying on Saturday

Sunday, May 17, 2020

······································					
6:45-11:00 AM	Registration	12:05-12:30 PM	Group 1-25 min. Race 2		
7:30 AM	Tech for Late Arrivals Only	12:40-1:05 PM	Group 2-25 min. Race 2		
8:00-8:40 AM	Group 1-2 Seamless Qualifying	1:15-1:40 PM	Group 3-25 min. Race 2		
8:55-9:35 AM	Group 3-4 Seamless Qualifying	1:50-2:15 PM	Group 4-25 min. Race 2		
9:50-10:30 AM	Group 5-6 Seamless Qualifying	2:25-2:50 PM	Group 5-25 min. Race 2		
10:45-11:05 AM	Group 7 Qualifying	3:00-3:25 PM	Group 6-25 min. Race 2		
11:05-12:05 PM	Lunch	3:35-3:50 PM	Group 7-25 min. Race 2		

^{*}Seamless Qualifying-each group will get 20-minutes of qualifying on Sunday







