SOVREN PACIFIC NORTHWEST HISTORICS

JULY 1-3, 2016 **Thursday June 30** 12 - 5 Paddock Open 1 - 4:50 Registration in the "Ticket" building 1 - 4:50 Roaming Tech Inspectors 5:00 Sovren Membership Meeting - Banguet Tent Saturday July 2 Friday July 1 7:00 1:00 Registration in "Tickets" building 7:00 - 12:00 Re 7:00 1:00 Roaming tech inspectors 7:00 - 12:00 Ro 7:30 - Track Orientation - Meet at PreGrid Access 8:00 - Worker's M Rd near Concession stand 8:30 - MANDATO 8:00 - Worker's Meeting – Turn 8 in-field 9:10 8:30 - MANDATORY Driver's Meeting - Turn 9 Grandstands 9:30 -9:10 9:30 20 min Practice/Qual Group 1 9:55 20 mn Practice/Qual Group 8 9:35 -9:50 - 10:10 10:05 - 10:25 20 min Practice/Qual Group 2 10:15 - 10:35 10:30 - 10:50 20 min Practice/Qual Group 4 10:45 - 11:05 10:55 - 11:15 20 min Practice/Qual Group 3 11:10 - 11:30 11:25 - 11:45 20 min Practice/Qual Group 5/6 11:40 · 12:00 31 11:50 12:10 20 min Practice/Qual Group 7 12:05 - 1:05 12:15 12:20 Honor Lap for Margie Langford 1:10 · 1:20 12:20 . 1:20 LUNCH 1:25 Anthems 1:55 20 min Race #1 1:30 1:50 Group 1 2:20 Driver - Strawberry Shortcake - Tent 2:45 2:00 3:30 2:00 . 2:20 20 min Race #1 Group 8 3:10 2:35 -2:55 20 min Race #1 3:30 Group 2 3:00 3:20 20 min Race #1 Group 4 3:50 -3:25 -3:45 20 min Race #1 Group 3 4:15 4:00 4:20 20 min Race #1 Group 5/6 4:35 4:25 4:45 20 min Race #1 Group 7 5:00 -5:00 -8:00 Worker/Driver Party @ FRDAY 5:45 - Salmon / (FOOD TRUCKS GROUPS: VINTAGE/Historic Small Bore & Formula V 1

Historic Medium Bore Production

HISTORIC Large Bore Production

1973-1982 Production/Purpose built

FORMULA Wings and Things

Formula Fords,

SportsRacers

PRO3

2

3

4

5

6

7

8

No Engines before 9AM or after 11PM Friday-Saturday No Engines before 9AM or after 5:15PM Sunday

Course Marshall: Marc Von Stubbe

Emergency Chief: Ricky Lee Berger

Flag Chief: Lawrence Danton

Drivers Services: Debbie Haley



6/22/2016 Tentative Ver 2

Registration Chief: Sherri Masterson

Timing Chief: Tom Kracht

Starter Chief: Sherri Masterson

Tech Chief: Ken Dye / Jim Kulhman

aturo	Sunday July 3													
7:00	- 12:00	6:30	-	8:30	Pan	cake	Breakfast @	D Conces	ssion					
7:00	- 12:00	Stand												
8:00	- Worker's Meeting – Turn 8 in-field					7:30 - 8:00 Chapel Service in Banquet Tent								
8:30	3:30 • MANDATORY Driver's Meeting - Turn 9						7:45 - 12:00 Registration in "Tickets" building							
Grandstands						8:00 - Worker's Meeting – Turn 8 in-field								
9:10	- 9:20	10 min	9:10	9:10 - 9:20 10 min Closed Wheel Warm Up										
9:30	- 9:40	10 min	9:25 - 9:35 10 min Open Wheel Warm Up							ו Up				
	Anthems						Anthems							
9:50	· 10:10	20 min	Race #2	Group 1	<u>9:45</u>	-	10:05	20	min	Race #4	Group	1		
0:15	- 10:35	20 min	Race #2	Group 8			10:30	20	min	Race #4	Group	8		
0:45	- 11:05	20 min	Race #2	Group 2	<u>10:40</u>	-	11:00	20	min	Race #4	Group	2		
1:10	- 11:30	20 min	Race #2	Group 4	11:05	-	11:25	20	min	Race #4	Group	4		
1:40	- 12:00	3 Lap - 0	Corvette Lege	ends	<u>11:35</u>	-	11:55	20	min	Race #4	Group	3		
2:05	5 1:05 LUNCH - Club Parade Laps					12:00 - 1:00 LUNCH - Club Parade Laps								
1:10	· 1:20	10 min	PRO3 Dem	no Race	1:05		1:15	10	min	PRO3 Dei	mo Race	÷		
1:25	- 1:45	20 min	Race #2	Group 3	1:20	-	1:40	20	min	Race #4	Group	5/6		
1: <u>55</u>	· 2:15	20 min	Race #2	Group 5/6	<u>1:50</u>	-	2:10	20	min	Race #4	Group	7		
2:20	- 2:40	20 min	Race #2	Group 7	2:15	-	2:30	15	min	Race #4	Group	1		
2:45	3:00	15 min	Race #3	Group 1	<u>2:40</u>	-	2:55	15	min	Race #5	Group	8		
3:10	3:25	15 min	Race #3	Group 8	3:00	-	3:15	15	min	Race #5	Group	2		
3:30	3:45	15 min	Race #3	Group 2	3:25	-	3:40	15	min	Race #5	Group	4		
3:50	4:05	15 min	Race #3	Group 4	3:45	-	4:00	15	min	Race #5	Group	3		
4:15	4:30	15 min	Race #3	Group 3	<u>4:10</u>	-	4:25	15	min	Race #5	Group	5/6		
4:35	4:50	15 min	Race #3	Group 5/6	4:30	-	4:45	15	min	Race #5	Group	7		
5:00	5:15	15 min	Race #3	Group 7	5:00	-	Worker	/ Dri	iver l	Party at Par	ty Tent			
5:45	- Salmor	n / Chicke	en BBQ -											
	Party te													
Race Officials:														
	Chief S	Grid Chief: Roxann Vine												
	Co-Race Chairs: Retiring Ward Bettes/Mike Law									Scot Vine				
	Co-Race Chairs: Incoming: Tom Kracht, Tom Ma						Med	ia Ch	nief:	Bob Pengraph				
Communications Chief: Tom Masterson						Pace/Safety Car:				Myles Winbigler				