# **Fall Finale**

September 22-23. 2018

#### **Schedule**

Pacific Raceways. Kent, WA 2.25 mile road course

## **PICNIC RIDES**



Tentative as of 9/16/2017 version 1.0

						0/:0/=0:: 10	
Friday: Registration 5:45-7:30 Main Ticket Building Tech 5:30-7:00 Stationary					2018 Specialty Chie		
Saturday September 22	Sunday, Sept	tember 23	}		Chief Steward:	J	
7:00 12:00 Registration: Main Ticket Building	7:30 12:00	Registr	- ration & Tech	1	Co-Race Chairs	Tom Masters	
7:00 12:00 Tech Inspections (Stationary)	7:00 10:30	Tech (	Stationary)				
8:00 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9	7:30 Chapel Service Turn 9 Grandstands			Tech Chief			
8:30 Driver's Meeting Turn 9 Grandstand	8:00 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9			Registration Chief	Sh		
9:10 - 9:25 15 min Qualifying Group 2	9:10 9:30	20 min	Race #3	Group 2	Drivers Services		
9:35 - 9:50 15 min Qualifying Group 1	9:40 - 10:00	20 min	Race #3	Group 1	Course Marshall	Ma	
9:55 - 10:10 15 min Qualifying Group 3	10:05 - 10:25	20 min	Race #3	Group 3	Emergency Chief	Ric	
10:15 10:25 10 min Test Laps Special	10:35 - 10:55	20 min	Race #3	Group 4-5-6	Media Chief		
10:30 - 10:45 15 min Qualifying Group 4-5-6	11:00 - 11:20	20 min	Race #3	Group 7	Timing Chief		
10:50 - 11:05 15 min Qualifying Group 7	11:30 11:50	20 min	Race #4	Group 2	Starter Chief	St	
11:15 - 11:35 20 min Race #1 Group 2	11:55 1:15	LUNCH -	Crew/Mecha	anic Picnic Rides	Grid/Pit Chief		
11:45 - 12:05 20 min Race #1 Group 1	1:20 - 1:40	20 min	Race #4	Group 1	Flag Chief	Н	
12:10 · 1:20 LUNCH- Volunteer/Worker Picnic Rides	1:50 - 2:10	20 min	Race #4	Group 3	Black Flag Chief		
1:25 - 1:45 20 min Race #1 Group 3	2:20 - 2:40	20 min	Race #4	Group 4-5-6	Comm Chief	7	
1:50 - 2:00 10 min Test Laps Special	2:50 - 3:10	20 min	Race #4	Group 7	Pace/Safety Car	^	
2:05 - 2:25 20 min Race #1 Group 4-5-6	3:20 - 3:35	15 min	Race #5	Group <b>1-2</b>			
2:35 - 2:55 20 min Race #1 Group 7	3:45 4:00	15 min	Race #5	Group 3	THANK YOU to ALL the W Board members who have r		
3:05 · 3:25 20 min Race #2 Group 2	4:10 - 4:25	15 min	Race #5	Group 4-5-6			
3:35 - 3:55 20 min Race #2 Group 1	4:35 - 4:50	15 min	Race #5	Group 7			
4:05 - 4:25 20 min Race #2 Group 3					eve	nt happen.	
4:35 - 4:55 20 min Race #2 Group 4-5-6	5:00 Worke	er Driver Pa	arty				
5:00 · 5:20 20 min Race #2 Group 7						AGM	
5:30 ALL Workers / Drivers / Crew Pizza Party					(Annual Gene	eral Meeting &	
Race Groups Group 1 - Vintage, and Small Bore 1972 and Earlier, and FV	/ 2 E lr		TEDI V	MEETING	lanua	r <b>y 12, 20</b> :	
Group 1 - Village, and Small Bore 1972 and Earlier, and FV	/ OX ITJI	<b>WUAR</b>			Januar	y 12, 20.	

Group 2 - Mid Bore Production - 1972 and Earlie

Group 3 - Large Bore Production - 1972 and earlier

Group 4 - Formula Ford and Formula B

Group 5 - All SportsRacers

Group 6 - FSV, FA, F5000, F1, Wings&Things slicks

Group 7 - IMSA GTO/GTU, TA, GT, SP, etc.

Saturday November 17th, 10AM **Griot's Garage** 

### iefs

John Martinsen rson/Tom Kracht Ken Dye Sherri Masterson Debbie Haley larc Von Stubbe Ricky Lee Berger Bob Pengraph Linda Grass Sherri Masterson Roxann Vine Herman Schmidt Scot Vine Tom Masterson Myles Winbigler

Vorkers and made each

& Awards)

119

Awards, Food, **FUN!!!!!**