WSCC Road Race #2 Schedule - June 23rd, 24th 2019

<u>8:00pm</u>	Friday May 24th - Early Registration Early Registration @ Concession Track Pay, Self Tech Sheets, Transponders	30 Minutes
<u>8:00</u>	Saturday May 25th Late Registration @ Concession / Tech Track Pay, Self Tech Sheets, Transponders	60 Minutes
8:45 9:00	Workers Training & Meeting - North Concession Drivers Meeting - South Concession	
	EMS in vehicle and READY Track is Hot	
9:30	Time Attack Practice	15 Minutes*
9:50	Open Wheel Practice	15 Minutes
10:10	Closed Wheel Practice	15 Minutes
10:30	Time Attack Session #1	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
11:00	Open Wheel Qualifying	15 Minutes
11:20	Closed Wheel Qualifying	15 Minutes
11:40	Time Attack Session #2	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
12:10	Lunch Break	1 Hour
	<u>Track is Cold</u>	
1:10	Open Wheel Race #1	15 Minutes +1 Lap
1:30	Closed Wheel Race #1	15 Minutes +1 Lap
1:50	Time Attack Session #3	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
2:20	Open Wheel Race #2	15 Minutes +1 Lap
2:40	Closed Wheel Race #2	15 Minutes +1 Lap
3:00	Time Attack Session #4	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
3:30	Open Wheel Race #3	20 Minutes + 1 Lap
3:55	Closed Wheel Race #3	20 Minutes + 1 Lap
4:20	EMS Released	
4:30	Worker / Courtesy Laps**	Track Hot 1 Hour Min.
5:30	Track Closed	

WSCC Season Opener May 24 - 26th 2019

Sunday May 26th

8:00	Registration /Tech (as Needed)	
<u>8:45</u>	Workers Meeting - North Concession	
9:00	Drivers Meeting - South Concession	
<u>9:30</u>	EMS in vehicle and Ready to Respond	
	Track Goes Hot	
9:30	Time Attack Practice	15 minutes
9:50	Open Wheel Warm Up	10 Minutes
10:05	Closed Wheel Warm Up	10 Minutes
10:20	Time Attack Session #1	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
10:50	Open Wheel Race #1	15 Minutes +1 Lap
11:10	Closed Wheel Race #1	15 Minutes +1 Lap
11:30	Time Attack Session #2	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
	Lunch Break	1 Hour
12:00	<u>Track is Cold</u>	
1:00	Time Attack Session #3	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
1:30	Open Wheel Race #2	15 Minutes +1 Lap
1:50	Closed Wheel Race #2	15 Minutes +1 Lap
2:10	Time Attack Session #4	1 Warm - 5 Hot - 1 Cool
2:40	Open Wheel Race #3	20 Minutes + 1 Lap
3:05	Closed Wheel Race #3	20 Minutes + 1 Lap
3:30	EMS Released	
3:30	Track Closed	

Notes:

Time Attack directors will notify race control how many groups for the current race day prior to the workers meeting.

Sanctioned by WCMA and affiliated with ASN Canada FIA inc.

^{*}Each session has an alloted 5 minutes between sessions for gate and tow etc. (Only If Needed)

TA Practice = all cars share 15 min session; TA Sessions = plan for three groups each

^{*}Timing and Scoring will make radio call when session at halfway point. Starter/Grid will signal drivers with air horn.

^{**} Participant must follow hotlapping requirements. See posted memo in concession or forums.wscc.mb.ca